«Монополія по-тернопільськи»: у продаж надійшла настільна гра про Тернопіль

14.09.2020 11:12   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: IfNews

Настільна гра про Тернопіль, в якій можна скупити топові компанії, а також ознайомитись з видатними місцями і архітектурами, уже з’явилась в продажі з сьогоднішнього дня!

Як стати володарем цілого міста? Все просто. Кинути гральні кості, взяти в Панському банку кількасот тисяч гриваків і все викупити. Такі правила нової настільної гри «Тернопільський пан», де можна «скупити» всі найбільші підприємства. За сюжетом, персонаж «Величний пан» їздить українськими містами і завойовує території, скуповує землю та місцеві підприємства. У розробників є ціла серія з 11 ігор, названих відповідно до регіону: «Луцький пан», «Чернівецький пан», «Закарпатський пан» та ін.

Гра передбачає участь 2-5 гравців. Серед атрибутів - ігрове поле -карта, на якій позміщенні місцеві памятки, фішки, гроші, фігурки для гри, правила, картки з завданнями на двох мовах – українській та англійській. Головна мета гри – скупити всі місцеві підприємства, завоювати території, а правила, подібні до всім відомої «Монополії», але з місцевими «фішками». А також на самій карті представлені головні підприємства Тернополя, наприклад, «Молокія», «Вікнарьофф», «АРС кераміка», «Опілля» та інші.

Ідея зробити щось цікаве про місто з’явилася у Сергія Антоха, Владислава Пендорака та Сергія Матусова. Автори зізнаються: найскладніше було знайти інвесторів, які б підтримали стартап та погодилися вкласти кошти у проект.

«Доволі важко було знайти інвесторів, бо коли ми спілкувалися з маркетологами, то, як виявилося, вони неправильно пояснювали керівникам про наш продукт. Тому ми максимально намагалися самі презентувати власникам компаній і пояснювали свою концепцію. Сюди увійшли майже всі топові компанії Тернополя, які стали спонсорами і тепер задоволені проектом. Гра може стати і хорошим подарунком, і пам’яткою. Можна розробити гру персонально для окремих компаній, з їх символікою, прапорцями, айдентикою», - зазначають співавтори ідеї.

Тепер, коли вже гра вийшла на ринок, усі інвестори задоволені. Адже продукт вийшов оригінальний, а компанії представлені в цікавому, інтерактивному форматі.

Наразі замовити гру можна на сайті компанії «Величний пан», книгарнях «Ярослав Мудрий» і «Підручники і посібники», магазині настільних ігор «Hobby games», ресторації «Леліва», готелі «Глобус» або ж за телефоном 0631235923 (Сергій). З часом автори обіцяють розширити місця збуту. До слова, тут можна й отримати в подарунок персональну фігурку для гри – коли людина купує гру, вона може скинути свою світлину і до замовлення отримає фігурку зі своїм фото.



тернопіль, новини тернополя, новини тернопільщини, тернопільські новини,  гра,  місто,  «Тернопільський пан»


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IfNews