У Рівненської обласної прокуратури новий очільник

15.09.2020 18:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Перший заступник Генпрокурора Роман Говда представив нового очільника Рівненської обласної прокуратури - Андрія Рудницького.

Перший заступник Генерального прокурора Роман Говда представив колективу Рівненської обласної прокуратури нового керівника - Андрія Рудницького. 

Роман Говда зазначив, що перед новим прокурором стоять серйозні завдання: «Потрібно вникнути в суть кожного проблемного питання і спільно працювати з правоохоронцями та органами місцевого самоврядування. Люди мають почувати себе у безпеці, як в Рівному, так і в найвіддаленішому селі. Щодо інших напрямів роботи - в них треба вкладати новий зміст. Показники – це просто цифри. За кілька місяців ми будемо робити зріз і аналіз роботи обласної прокуратури, будемо дивитись, як змінилась ситуація на місцях».

Андрій Рудницький подякував за довіру та запевнив, що продовжуватиме напрацювання попередніх керівників: «Проблеми в області ті самі: порубка лісу, бюджет, надра. Будемо боротись і з організованою злочинністю, і з проявами корупції. Завдання обласної прокуратури – створити безпечні умови для життя кожного жителя Рівненщини».

Довідково: Андрій Миколайович Рудницький народився 5 грудня 1973 року в м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької області. Вищу юридичну освіту здобув у Одеському державному університеті імені І.І.Мечникова. В органах прокуратури з листопада 1996 р. Раніше займав посади прокурора Малиновського та Суворовського районів м. Одеса та начальника відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Одеської області. З квітня 2017 року до теперішнього часу був заступником прокурора Кіровоградської області. 

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews