Соціальна крамниця у Теребовлі передала п’ятьом малозабезпеченим сім’ям меблі, одяг та дитячі іграшки

16.09.2020 10:43   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Соціальна крамниця у Теребовлі передала п’ятьом малозабезпеченим сім’ям меблі, одяг, взуття та дитячі іграшки. Працівниці закликають небайдужих приносити речі до магазину, адже є ще багато людей, які потребують допомоги.

«За вісім місяців роботи «Іншої КРАМниці» (соціального проекту реалізованого за підтримки чСАNactions School та Теребовлянської міської ради) було зібрано дуже багато добротного одягу, взуття, дитячих іграшок та інших речей якими поділились мешканці Теребовлянщини для потребуючих осіб, сімей. Забезпечено меблями (ліжками, шафами, тумбами, диванами, колискою, матрацами) п’ять сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

За організацію роботи КРАМниці висловлюємо щиру подяку волонтерам- добровільним працівникам КРАМниці Олені Гапєєвій, Оксані Бутенко та Іванні Дуніковській (двоє з них на фото), які першими долучились до роботи в проекті, забезпечили щоденну діяльність КРАМниці. Це звичайні Теребовлянки які виділили свій час, талант та ресурс для втілення соціально-корисного проекту. Вони спробували себе у новій ролі волонтерів, господинь КРАМниці, здобули нові навики та самоствердились. Олена стала приватним підприємцем а Оксана та Іванка вже точно знають, чим будуть займатися в майбутньому. Вони надихають своїм вчинком змінювати себе та світ на краще.

Якщо Ви маєте вільний час (один або більше днів у тиждень) запрошуємо Вас долучитись до проекту і стати волонтером в Іншій КРАМниці.
Деталі за тел. 096 551 3315», - розповідають у відділі соціальної роботи Теребовлянської громади.

Катерина Богуславська


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews