На лаві підсудних через 12 тис доларів США опинились митники з Волині

16.09.2020 11:32   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

Прокурорами Львівської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт з правовою кваліфікацією ч.3 ст.368 та ч.5 ст.27, ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, стосовно виконувача обов’язків начальника митного поста «Ковель» Волинської митниці Державної митної служби України та головного державного інспектора, які, за версією слідства, вимагали та одержали від представника приватного підприємства 12 240 доларів США неправомірної вигоди.

Читайте також

Львівські прокурори обвинувачують волинського поліцейського у отриманні 3 000 доларів США неправомірної вигоди
На Львівщині керівник підрозділу Держприкордонслужби вимагав гроші з підлеглих
Так мало не бере: у Львівській області прикордонник відмовився від 500 грн

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

За ці кошти митники обіцяли безперешкодне митне оформлення 306 транспортних засобів.

Посадовці діяли за попередньою змовою, з метою власного збагачення, а сприяв їм у цьому житель м.Ковель, який відіграв роль посередника.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Територіального управління ДЬР, розташованого у м.Львові за оперативного супроводу внутрішньої безпеки у Волинській області ГУ ВБ СБУ під процесуальним керівництвом львівських прокурорів.

У разі доведення вини фігурантам загрожуватиме від 5 до 10 років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскація майна.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews