«City Biathlon Ternopil» не відбудеться через карантинні обмеження

17.09.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Через карантинні обмеження проведення «City Biathlon Ternopil» перенесли. Точної дата коли відбудуться перші в Україні показові перегони з біатлону поки не відомо.

«Можна проводити багатотисячні заходи в Одесі, Дніпрі, Тростянці, Покровську, Львові? - можна! З'їзди партій можна - можна! Зустрічі президента за участі сотні людей - можна! А от City Biathlon Ternopil в якому беруть участь 12 спортсменів, 6 обслуговуючого персоналу, 20 волонтерів - НІ!, Це при тому, що ми відмовились від автограф-сесії, фото-зони, сцени та інших локацій, які передбачають можливе скупчення людей. Траса повністю обгороджена і її протяжність 1 000 метрів! А наші партнери забезпечили б онлайн-трансляцію, яку мали побачити шанувальники біатлону в інших містах України та за кордоном», - зазначає Максим Черкашен.

До слова, показові перегони планували провести   за участі кращих біатлоністів — олімпійських чемпіонів, чемпіонів світу та Європи. Захід мав відбутися 20 вересня. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews