Аварійний міст у Слобідці ремонтують після візиту Степана Кондири

Степан Кондира – оприлюднює брехні влади і домагається правди для людей.

17.09.2020 22:27   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Після того, як журналісти викрили бездіяльність голови Теребовлянської ОТГ Сергія Поперечного, у селі Слобідка нарешті почали ремонтувати пішохідний міст. Але ремонтними роботами зайнялося ніяк не керівництво ОТГ, а керівництво району. Доручення привести в належний стан єдиний в селі міст дав голова Теребовлянської райдержадміністрації Ярема Шатарський.

«Ось реальний результат того сюжету, який ми оприлюднили про стан мосту і дороги у селі Слобідка. Минуло лише кілька днів – і ми бачимо тут техніку, людей, робота робиться. А люди роками писали звернення і отримували відписки. Це говорить про те, що не треба боятися, треба говорити про проблеми села і громади. - каже житель Теребовлі Степан Кондира. – Я хочу персонально подякувати старості села пану Ярославу за те, що він проявив громадянську позицію, не побоявся на камеру сказати і дав можливість підштовхнути проблему до її вирішення».

«Дякую вам за те, що висвітлили і дали поштовх до тих змін. Не треба боятися, всіх не повиганяють»  - додав староста села Слобідка Ярослав Стріла.

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews