У центрі Тернополя чоловік «замінував» авто (Відео)

19.09.2020 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Файне місто

Повідомлення про замінування транспорту надійшло у поліцію 17 вересня близько 13 години. Заявник розповів, що в одному із дворів на вулиці Соломії Крушельницької припарковане авто з вибухівкою. На місце події виїхали усі екстрені служби. 

“Вибухотехніки та кінологи обстежили автомобіль та прилеглу територію з метою виявлення можливого вибухового пристрою. Інформація про замінування не підтвердилася”, – повідомила слідча Тернопільського відділу поліції Мар’яна Крупа.

У ході проведених оперативних заходів правоохоронцям вдалося встановити особу додзвонювача. Ним виявився 35-річний житель Тернопільського району. На правопорушника поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 183 КУпАП «завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб». Чоловіку загрожує штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Міру покарання йому обере суд.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Файне місто