На Тернопільщині представили команду партії «Слуга Народу», яка втілюватиме Стратегію розвитку в регіоні (Фото)

19.09.2020 13:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: 0352.ua

У Збаразькому замку представили Стратегію розвитку Тернопільської області на найближчі роки, а також команду партії «Слуга Народу», яка балотуватиметься у місцеві ради і втілюватиме цю стратегію. Дійство відбулося під час робочого візиту Президента України Володимира Зеленського.

Майбутніх кандидатів у депутати та на посади голів місцевих рад представив голова обласної організації політичної партії «Слуга Народу», народний депутат Володимир Гевко.

«Я відчуваю велику відповідальність і бажання виправдати надії українців. Вони втомилися від обіцянок і зрад. Їм потрібні реальні зміни, дії і результати. Ми почули план стратегічного розвитку нашого краю. Ці наміри потрібно буде реалізувати. І це буде можливо тільки тоді, коли буде злагоджена робота великої команди однодумців, об’єднаних спільною метою, цінностями і баченням, – зазначив Володимир Гевко. – У нас вперше в історії незалежної України є нагода об’єднати зусилля на всіх рівнях заради розбудови кожної громади, області і держави. Коли голови місцевих рад зі своїми командами діятимуть в унісон з керівництвом обласної державної адміністрації, більшістю у парламенті та президентом, зосередившись на головних стратегічних цілях».

null

Володимир Гевко наголосив, що його однопартійці у Верховній Раді уже продемонстрували, що можна ламати усталені роками схеми, що з корупцією можна і потрібно боротися.

«Ми перезавантажили Верховну Раду. Вона почала конструктивно працювати. Монобільшість «Слуги Народу» увійде в історію за кількістю законів, на прийняття яких раніше ніхто не наважувався. Ми зняли депутатську недоторканність, ухвалили закон про імпічмент президента, запровадили конфіскацію майна корупціонерів, повернули покарання за незаконне збагачення чиновників. Надали бійцям добровольчих батальйонів статус учасника бойових дій і вперше з початку війни на Донбасі забезпечили належні їм соціальні гарантії. Ухвалений закон про ринок землі нарешті скасував кріпацтво на селі. Цим законом надали селянам можливість реалізувати своє право власностіна землю. Старі політики тільки обіцяли це перед виборами, але щойно заходили в сесійну залу і ставали депутатами – відразупро це забували. А ми це зробили!

null

Та для того, щоб закон працював на рівні виконавчої влади, обласних, районних та місцевих рад, потрібно перезавантажити владу на місцях! Адже місцеві керівники, голови громад і сіл залишилися ті ж, що й були. Тому ми наголошуємо на важливості місцевих виборів! Це можливість для нас привести до влади порядних людей, котрі будуть робити все для того, щоб закони працювали на добробут кожної громади і кожного громадянина».

Політик заявив, що партія «Слуга Народу» веде у місцеві ради цілеспрямованих людей, котрі прагнуть змін і хочуть перетворити Тернопільщину на успішний регіон,на край заможних людей.

«У команді «СлугиНароду» об’єдналися відомі люди області, авторитетні постаті, яких поважають за їхні здобутки і вчинки, за їхню працю на благо Тернопільщини. У наших рядах – підприємці, управлінці, освітяни, науковці, медики і багато достойних людей. В більшості – це нові обличчя, які хочуть реалізувати у місцевих радах інші підходи, ніж були до цього. Ці люди йдуть викорінювати корупційні схеми, які не дають розвиватися нашим громадам і містам. А те, що схеми можна ламати, ми вже продемонстрували у Верховній Раді. Я пишаюся тією командою, яку ми представляємо. Повірте, ця команда вас не підведе!».

null

Партію «Слуга Народу» на місцевих виборах представлятимуть, зокрема, підприємець, сценарист, майбутній кандидат на посаду міського голови Тернополя Віктор Гевко;науковиця, професорка, доктор економічних наук, майбутня кандидатка у депутатиТернопільської міської ради Оксана Вівчар; адвокат, член ради Тернопільської обласної організації партії «Слуга Народу», майбутній кандидат у депутати обласної ради Ігор Жмінка; майбутня кандидатка в депутати обласної ради, директорка центрального відділення «Приватбанку» у Тернополі Юлія Хаєцька; засновник і головний лікар клініки "Мій лікар", завідувач хірургічним відділенням Тернопільської міської поліклініки, майбутній кандидат у депутати обласної ради Володимир Семерез; доктор економічних наук, професорка Тернопільського національного технічного університету ім. І.Пулюя, майбутня кандидатка у депутати обласної ради Ірина Крамар; заступник начальника "Укравтодору" у Тернопільській області, голова виборчого штабу партії "Слуга Народу", майбутній кандидат у депутати обласної ради Ярослав Захарків; головний лікар Кременецької районної лікарні, депутат районної ради, майбутній кандидат у депутати обласної ради Павло Кісіль; волонтерка, меценат, підприємиця, майбутня кандидатка у депутати міської ради Оксана Оливко; директор департаменту соціального захисту облдержадміністрації, майбутній кандидат на посаду міського голови Шумська Вадим Боярський.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 0352.ua