На Тернопільщині оголосили найвищий рівень небезпеки

20.09.2020 08:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: За Збручем

На Тернопільщині зберігатиметься п’ятий рівень пожежної небезпеки.

Про це повідомили в управлінні ДСНС області.  Найбільший ризик виникнення вогню – у лісах та в інших екосистемах.

За інформацією ДСНС області, рятувальники гасили чотири пожежі сухої трави, які виникли через спалювання природних залишків і необережне поводження з вогнем. Завдяки вчасному гасінню вдалося уникнути перекидання вогню на інші території.

«У с. Висічка Борщівського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 0,15 га. У с. Щитівці Заліщицького району сталася пожежа сухої трави на відкритій території на площі орієнтовно 1 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 15 ДПРЧ Управління. А в місті Тернополі по вул. Микулинецькій (за авторинком) виникла пожежа сміття та сухої трави на відкритій території на площі 0,05 га. Суха трава горіла також і в с. Посухів Бережанського району».

Рятувальники наголошують: нині пожежонебезпечний період. Сильний вітер сприяє швидкому поширенню вогню. Відтак жителів краю просять не жартувати із стихією.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: За Збручем