Картини талановитої тернопільської художниці-мультиплікатора «оживають» у смартфоні (Відео)

20.09.2020 13:13   Опубліковано : Олена Мудра
Джерело: TeNews

Картини, які "оживають" у смартфоні - така ідея реалізована талановитою тернопільською художницею-мультиплікатором Софією Музичко у дипломній роботі. Триптіх - це початок трьох історій. На першій картині гілка гранатового дерева та птаха, на другій хвиля, яка набігає на піщаний берег, на третій квіти - мальви. Як тільки Софія наводить на картини свій смартфон, на екрані з'являється анімація і у рамках картини ми бачимо історію - три частинки однієї анімації.

"Наводиш телефон на картину і бачиш, як розгортається анімація, потім переводиш телефон на наступну картину на стіні і сюжет оживає, переливається фарбами образів і натхнення, - пише про роботу Софії її мати Тетяна Музичка, - пів року спостерігала, як дочка малює цей мультфільм - багато праці з ранку до ночі, картинка за картинкою, під музику геніального музиканта від Бога Swami Prem Hakim."

Під дописом знайомі питають, чому оживають картини? Софія відповідає: "Є спеціальна програма, ArtiVive, яка дозволяє сканувати картину і показувати анімацію, яку я закодувала всередині". Дівчина захищає дипломну роботу у Варшаві у Польсько-Японський академії комп'ютерних технологій. А перші кроки зробила колись дитиною у Хоросткові, де навчалась мистецтву малювання у художній школі. Побажаємо їй успіху!

null

 

null

 

null


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews