Не припинили працювати у карантин – штраф: поліціанти Тернопільщини складають протоколи (Відео)

20.09.2020 15:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: Файне місто

Поліцейські Тернопільщини складають адміністративні протоколи за порушення норм карантину. Документи склали на власників закладів громадського харчування – за неприпинення роботи, водіїв та перевізників – за здійснення пасажирських перевезень, та продавців – за торгівлю без вдягнутих засобів індивідуального захисту. Тепер порушникам доведеться сплатити штраф, розмір якого: для громадян – від 17 до 34 тисяч гривень, для посадових осіб – від 34 до 170 тисяч гривень. 

– Щоденно працівники поліції спільно з працівниками Держпродспоживслужби перевіряють роботу різних суб’єктів господарювання.  Якщо виявляють порушення, фіксують їх та складають протокол за статтею 44-3 КУпАП, – розповідає інспектор сектору охорони громадського порядку Тернопільського відділу поліції Тарас Турчак. Під час рейдів правоохоронці відпрацьовують громадські місця, транспорт, заклади харчування, ринки, нічні клуби.  

На сьогодні ситуація на Тернопільщині залишається складною. Кількість громадян, інфікованих на COVID-19, зростає щодня. Найвищий рівень епіднебезпеки –  червоний, встановлено у 9 районах краю та трьох містах – у Тернополі, Бережанах, Чорткові. Наразі в області немає жодного району, який належить до «зеленої зони».

Поліція області продовжує посилено контролювати дотримання протиепідемічних заходів задля запобігання подальшого розповсюдження коронавірусу.  В кожному районі створені рейдові групи, до яких входять відповідальні за цей напрямок роботи поліцейські та фахівці Держпродспоживслужби. Під час рейдів правоохоронці відпрацьовують громадські місця, транспорт, заклади харчування, ринки, нічні клуби. 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Файне місто