Віктор Шакирзян іде у мери Рівного від «Рівне Разом»

20.09.2020 22:35   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: RvNews

Віктор Шакирзян балотується на посаду мера Рівного. Таке рішення одноголосно прийняли делегати з’їзду політичної партії «Рівне Разом». Кандидатуру лідера одностайно підтримали відомі освітяни, спортсмени, будівельники, представники інших професій.

Підтримку рівнянами Віктора Шакирзяна показують результати останнього соціологічного дослідження. Згідно з опитуванням, якби вибори відбулися сьогодні, то за Віктора Шакирзяна, як кандидата у мери Рівного, проголосували б більше 28,24% виборців, які збираються прийти на вибори і визначилися зі своїм голосом. На сьогодні саме він має найвищі шанси стати наступним міським головою.

20 вересня в сквері імені Віктора Чайки, офіційно представили учасників політичної партії «Рівне Разом». Місце проведення з’їзду обрали не випадково, адже Віктор Чайка зробив дуже багато для рідного міста. Однодумці переконані, що Віктор Шакирзян продовжить започатковану Чайкою розбудову Рівного та сприятиме процвітанню нашого міста. У своїй промові Віктор Шакирзян пояснив, чому вирішив балотуватися у мери Рівного.

«Нам нецікаві політичні сварки, чвари й конфлікти — ми йдемо працювати. Ніхто з київських політиків не приїде у Рівне відновлювати дороги чи очищувати Басів Кут, — наголосив Віктор Шакирзян. — Саме тому я вирішив балотуватися на посаду міського голови Рівного».

null

Голова «Рівне Разом» підкреслив, що хоче зробити Рівне успішним, комфортним, та зручним для усіх рівнян. Для реалізації цього він має сильну команду.

«Зі мною на вибори йде команда політичної партії «Рівне Разом». У неї входять експерти із багатьох сфер: громадські активісти, підприємці, освітяни, представники медицини, культури, спорту. Це люди, які готові приступати до роботи, вони чітко знають, як покращити життя міста. Ми — партія «Рівне Разом» і поєднання цих двох слів пояснює нашу ідеологію. Перше слово свідчить про те, що наша політична сила об’єднує рівнян. Друге — про те, що ми працюємо на благо рівнян», — зазначив Віктор Шакирзян.

Під час з’їзду політичної партії «Рівне Разом» виступив учасник Революції Гідності, ветеран АТО, член національної збірної України на «Іграх Нескорених-2020» - Іван Лепеха, у своїй промові він зазначив:

«Я побував на Майдані, брав участь у революції Гідності, а згодом воював на фронті. За той час бачив багато людей. Зустрівши Віктора Шакирзяна, одразу помітив, що він — справжній боєць. Мені такі люди імпонують, імпонує те, що пан Віктор ініціативний, рішучий, відповідальний за свої дії, — заявив Іван Лепеха. — Я від імені ветеранів вдячний йому за те, що він підтримує наш рух і створює у Рівному «Будинок ветеранів». Поки інші описують на папері світлі перспективи нашого міста, я бачу, що команда «Рівне Разом» втілює в життя мрії та ініціативи рівнян».

Політична партія «Рівне Разом» і надалі реалізовуватиме проекти, націлені на розвиток міста, підтримуватиме мистецькі, соціальні, медичні ініціативи, допомагатиме спортсменам та військовим.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews