Обкрадали офіси: правоохоронці Тернопільщини затримали злочинний дует

21.09.2020 20:44   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Правоохоронці затримали групу осіб, які їздили містами та обкрадали офіси. Перших дві крадіжки злодії вчинили ще 5 вересня у Тернополі. Вони проникли в приміщення торгового центру «Кристал» і викрали три ноутбуки та близько 20 тисяч гривень.

Як повідомляє поліція, злочинці обкрадали офісні приміщення під кінець робочого тижня — з п'ятниці по неділю, коли офіси зачинялися і у вихідні не працювали. Так, за кілька зловмисники винесли з офісу у Чорткові майже 96 тисяч гривень. Як згодом з'ясувалося, чоловіки проникали в приміщення шляхом підбору ключа. Заходили, обкрадали та виходили, зачинивши двері. А зникнення грошей працівники офісу виявляли уже за деякий час.

Впіймати злочинне угрупування допомогли камери відео спостереження.Правоохоронці встановили авто на якому пересуваються ймовірні злодії. Їх затримали на території іншої області. Злочинцями виявилися жителі Запоріжжя.

До слова, один учасник зі злочинного угрупування уже потрапляв у поле зору правоохоронців — перебуває під слідством за хуліганство. Наразі вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews