На Рівненщині пацієнтами з COVID зайнято більше половини ліжкомісць

22.09.2020 12:13   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Якщо на минулому тижні  на Рівненщині  завантаженість лікарень хворими на COVID-19 складала 47%, то на сьогодні зайнято вже більше половини ліжкомісць.

Про це під час онлайн брифінгу повідомив перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

«Хворих на коронавірусну інфекцію на Рівненщині приймають 8 закладів охорони здоров’я. Загальна завантаженість ліжкового фонду складає 52,6 відсотки, тобто заповненість ліжок COVID -хворими збільшилася. Тому обласне управління охорони здоров’я продовжує активно координувати маршрут пацієнта, також працює над завданням Уряду щодо забезпечення до 80% ліжок киснем. Для цього закуплено 22 концентратори. Завдання місцевих органів влади –забезпечити технічне підключення кисню в лікарнях», - зазначив Сергій Подолін.

Перший заступник голови ОДА Сергій Подолін вкотре закликав жителів Рівненщини дотримуватися правил карантину, щоб уберегти себе та своїх близьких від коронавірусної інфекції.

За матеріалами РОДА


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews