На Тернопільщині зафіксували перші порушення виборчого процесу

22.09.2020 20:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У розпалі виборчої кампанії правоохоронці продовжують активно виявляти порушення. Так, станом на 22 вересня на Тернопільщині уже зареєстрували 6 звернень про порушення виборчого процесу. Про це повідомили сьогодні під час спільної робочої наради керівництва ГУНП в Тернопільській області та структурних підрозділів системи МВС України з представниками громадянської мережі «ОПОРА».

Як зазначив Олександр Богомол, правоохоронців відкрито та об’єктивно реагувати на порушення виборчого процесу. Наразі усі структурні підрозділи готові до несення служби під час виборчого процесу.

Нагадаємо, що у неділю, 25 жовтня 2020 року, в усій Україні відбудуться перші місцеві вибори за новим виборчим законодавством. Обиратимуть депутатів місцевих рад - сільських і селищних, міських, районних та обласних, районних у містах, а також міського голову Києва та голів майже усіх міст, сіл і територіальних громад.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews