Франківські школярі за бажанням зможуть навчатися дистанційно

23.09.2020 08:36   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Ратуша

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час оперативної наради заявив, що при потребі учні міста можуть навчатися дистанційно.

Читайте також

200 балів з англійської,195,5 – з історії: як юна випускниця з віддаленого прикарпатського села ламає стереотипи (Фото)

За його словами, багато батьків звертаються з проханням про навчання в онлайн-режимі, оскільки переживають за своїх дітей, пише - Ратуша.

Марцінків зазначив, що більшість хоче до школи, проте частина все ж бажає дистанційного навчання.

Це питання не є простим, його не так просто вирішити. Найперше тому, що немає відповідної нормативної бази, – відзначив керівник департаменту освіти та науки Ігор Максимчук.

Мер своєю чергою доручив департаменту освіти організовувати дистанційне навчання, якщо батьки звертатимуться з відповідним проханням.

Якщо хочуть, то нехай пишуть заяви і ви організовуєте дистанційне навчання. Не можна поставити телефон в класі і знімати урок? Можна. Батьки мають право вибору.Тому хай пишуть заяви, а ви організовуєте.

Головний освітянин міста Ігор Максимчук зазначив, що доручення зрозумів і детально його опрацює. Але попросив батьків звертатися безпосередньо до керівників закладів освіти з цим питанням.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Ратуша