Стало відомо, коли у Львові розпочнеться опалювальний сезон

На Львівщині опалювальний сезон розпочнеться орієнтовно 15 жовтня.

23.09.2020 22:36   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Гал-інфо

Як проінформували 22 вересня у прес-службі ЛОДА, Львівщина готова до нового опалювального сезону на 90%.

Про це у вівторок, 22 вересня, розповів директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук у межах скайп-наради з головами міст обласного значення та районних державних адміністрацій під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика, пише - Гал-інфо.

Відтак, у межах наради присутні розглянули питання питання забезпечення сталого проходження підприємствами житлово-комунального господарства об'єктами соціальної сфери та інфраструктури до осінньо-зимового періоду 2020/21 років.

Як повідомив Назарій Романчук, станом на сьогодні, у Львівській області виконано підготовку до опалювального сезону 2020/21 років на 90% запланованих заходів, що відповідає плановим показникам Міністерства розвитку громад та територій України.

За результатами скайп-наради керівникам наголосили на якісному та вчасному виконанні ремонтних та підготовчих робіт тепло- та водопостачального обладнання та мереж, вчасному заповненні систем опалення, а також підписанні актів і паспортів готовності житлового фонду області до опалювального сезону.

Зазначимо, що опалювальний сезон у Львівській області розпочнеться орієнтовно 15 жовтня.

Опалення в будинках з централізованим теплопостачанням вмикається тоді, коли впродовж трьох днів середньодобова температура опускається нижче, аніж 8 градусів за Цельсієм.  


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Гал-інфо