Податківиці з Червонограда присудили штраф за 10 адміністративних правопорушеннь

24.09.2020 17:34   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

За участі прокурора Червоноградської місцевої прокуратури, суд розглянув 10 протоколів про адміністративні правопорушення, пов'язані з корупцією щодо 46-річної інспекторки Червоноградського управління ГУ ДПС у Львівській області.

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що у період 2018 – 2019 років жінка не повідомила про наявний у неї конфлікт інтересів і в той же час проводила перевірки податкової декларації фермерського  господарства, керівником та засновником якого є її мати.

Такі дії податківиці кваліфіковано за ч.1, ч.2 ст.172-7 КУпАП (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів).

За вчинене на особу накладено штраф у розмірі 3400 грн, що становить 200 неоподаткованих мінімумів громадян.

Довідка: під реальним конфліктом інтересів слід розуміти суперечність між приватним інтересом особи та її службовими чи представницькими повноваженнями, що впливає на об’єктивність або неупередженість прийняття рішень, або на вчинення чи невчинення дій під час виконання вказаних повноважень.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews