Кандидат на посаду міського голови Рівного Ігор Мічуда переживає через фальсифікацію

25.09.2020 01:22   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: RvNews

Гаряча ніч очікується в Рівненській міській територіальній виборчій комісії. Минув останній день (до 24 год 23.09) подачі документів для участі у виборах до Рівненської міської ради.

В останній день подали одразу декілька рейтингових партії. Однак, частина з них допустила грубі порушення в порядку висунення кандидатів в депутати та формування виборчих.

Відповідно до чинного виборчого кодексу, через такі порушення ТВК не зможе зареєструвати виборчі списки партій, адже щоб дотриматись букви закону, осередки партій мали б повторно скликати з’їзди партій.

Зробити це вже не можливо, адже терміни для їх проведення давно минули. Однак, є великі ризики того, що в ТВК можуть підмінити виборчі документи партій та сфальсифікувати порядок висування кандидатів відповідних партій.

Про це заявляє кандидат на посаду Рівненського міського голови Ігор Мічуда. Зараз у ТВК викликали поліції, яка стежить за порядком. Також в комісії чергують представники політичних партії. Прийом документів тривав до півночі. Відповідно, до того часу залишалася можливість сфальсифікувати документи. 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews