Упіймати серійних злочинців у Чорткові поліцейським допомогли міські камери спостереження

25.09.2020 08:13   Опубліковано : Катерина Богуславська
Джерело: TeNews

Тернопільські і чортківські поліцейські встановили особи злочинців, які уже місяць обкрадали офіси по всій області. Камери спостереження у Чорткові зафіксували авто на якому їхали підозрювані, саме це допомогло правоохоронцям затримати зловмисників.

«Перші дві крадіжки були 5 вересня: у Тернополі у торговому центрі злочинці викрали три ноутбуки та суму 20 тисяч гривень. А за кілька годин після того - обікрали й офіс у Чорткові. Там вони, виламали двері сейфу і вкрали 96 тисяч гривень. А 19 вересня у Чорткові викрали 23 тисячі гривень з приміщення страхової компанії», - розповідають у поліції.  

 Як розповідають працівники Чортківської міської ради, відокамери у місті встановлюють протягом останніх п’яти років: «Зараз у Чорткові працює 60 відеокамер на пішохідних переходах, зупинках громадського транспорту, автомобільних розв’язках, в парку культури та відпочинку ім. І.Франка, в людних місцях. Завдяки ним поліція оперативно стежить за безпекою, швидко реагує на порушення, відстежує хід подій на певній території, контролює пересування людей тощо. Вже не один злочин поліція Чорткова розкрила саме завдяки камерам.Розширення мережі камер відеоспостереження, особливо в місцях масового скупчення людей, – надважливе завдання для всіх нас. Адже це, насамперед, допомога правоохоронним органам у швидшому реагуванні на злочини. Це – безпека людей!», – кажуть у Чортківській міській раді.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews