Політичну партію «Рівне Разом» намагаються не допустити на вибори 25 жовтня 2020 року

25.09.2020 13:19   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: IPV

Народний депутат фракції “Слуга народу” у ВРУ Олександр Ковальчук, ймовірно, створив інцидент, коли пізно ввечері 24 жовтня навідався до Рівненської міської ТВК під приводом “нагляду за дотриманням букви Закону”. Насправді, на думку юристів та політтехнологів, метою цієї акції був тиск на членів ТВК, аби дати зрозуміти, якій політичній силі вони мають коритися, та створення певного інформаційного поля щодо “фальсифікацій”.

Усе це заради єдиної мети, якої не цуралися й представники інших політичних сил, а саме – не допустити реєстрації кандидатів від політичної партії “Рівне Разом”.

Голова Рівненської міської ТВК Ірина Глуха майже годину відповідає на запитання народного депутата Олександра Ковальчука

Професійні провокатори наполегливо та монотонно протягом кількох годин чинили тиск на голову ТВК та її членів, які у цей час приймали документи “Рівне Разом”. Сам Олександр Ковальчук неодноразово “просив” голову ТВК відкрити сейф, показати документи, які знаходяться в сейфі, супроводжуючи свою роботу відеозаписом.

Світлана Марчук, голова Рівненської міської організації партії “Рівне Разом”, так прокоментувала дії народного обранця: “Сьогодні ми побачили, що Рівне повертається у найгірші часи – у часи свавілля Януковича, коли посадові особи не зважають ні на що, плюють на закон та намагаються викривити волевиявлення громадян”.  Світлана Марчук додає, що партія “Рівне Разом” продовжить боротьбу та буде відстоювати інтереси громади міста й демократичні цінності. 

Лідер політичної партії “Рівне Разом” Віктор Шакирзян (праворуч) під час подачі документів до ТВК

Політичну партію “Рівне Разом” та її лідера Віктора Шакирзяна підтримує чимало рівнян, котрі орієнтуються на інтереси свого міста та громади Рівного. І це не до вподоби ні провладній партії, ні зайдам з інших регіонів, котрі вирішили підкорити Рівне. Тож боротьба обіцяє бути жорсткою, що й підтверджує інцидент у ТВК ввечері 24 вересня. О 15 годині 25 вересня відбудеться засідання ТВК, під час якого мають прийняти рішення щодо реєстрації, в т.ч. політичної партії “Рівне Разом”.


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: IPV