«Рівне Разом» розпочинає безстрокову акцію протесту

26.09.2020 00:12   Опубліковано : Новини Рівненщини
Джерело: itvmg.com/

Політична партія «Рівне Разом» сьогодні оголосила, що розпочинає безстрокову акцію протесту. Це викликано тиском чинної влади на Рівненську міську територіальну виборчу комісію.

«Ми, представники політичної партії “Рівне Разом”, оголошуємо про початок безстрокової акції протесту проти свавілля представників чинної влади, які перешкоджають у реєстрації кандидатів від нашої партії на місцевих виборах», – зазначила керівник міського осередку політичної партії «Рівне Разом» Світлана Марчук.

Представники «Рівне Разом» зафіксували спроби тиску та відвертого залякування членів ТВК з боку провладних народних депутатів та чиновників. Вони прагнуть привернути увагу громадськості та правоохоронних органів до протиправних дій та припинити їх.

«Ми прийняли рішення звернутись до рівнян після того, як представники та народні депутати пропрезидентської політичної сили “Слуга народу” впродовж двох днів намагалися вплинути на Рівненську міську ТВК та не дати можливості зареєструвати списки наших кандидатів до Рівненської міської ради», – розповіла керівник міського осередку політичної партії «Рівне Разом» Світлана Марчук.

Політична партія “Рівне Разом” закликає рівнян не залишатись байдужими та підтримати їхню боротьбу за права містян. Намети протестувальників буде встановлено перед Рівненською обласною державною адміністрацією та перед Рівненською територіальною виборчою комісією.

Рівнян, яким не байдужа доля міста, закликають прийти та поставити свій підпис за чесні вибори і проти встановлення однопартійної диктатури.

За матеріалами https://itvmg.com/ 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: itvmg.com/