Партія «Рівне Разом» оголосила безстрокову акцію протесту, щоб побороти однопартійну диктатуру

26.09.2020 13:30   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: RvNews

Представники політичної сили «Рівне Разом» оголосили про початок безстрокової акції протесту проти свавілля чиновників, які перешкоджають роботі Рівненської міської територіальної виборчої комісії.

За словами голови міського осередку політичної партії «Рівне Разом» Світлани Марчук, політична сила протестує проти тиску представників чинної влади на ТВК. Чиновники перешкоджають у реєстрації кандидатів від «Рівне Разом» на місцевих виборах і втручаються у роботу ТВК.

Через протест члени «Рівне Разом» хочуть привернути увагу поліції і мешканців обласного центру до спроб залякування і намагань здійснення тиску на голову та членів ТВК. Ці дії вчиняли чиновники і нардеп від пропрезидентської партії. Такі факти зафіксували представники «Рівне Разом». Про це йдеться у заяві, яку оприлюднили в політичній партії «Рівне Разом»:

«Ми прийняли рішення звернутись до рівнян після того, як представники та народний депутат пропрезидентської політичної сили «Слуга народу» впродовж двох днів намагалися вплинути на Рівненську міську ТВК та не дати можливості зареєструвати списки наших кандидатів до Рівненської міської ради».

Аби зупинити свавілля представників чинної влади представники «Рівне Разом» розпочинають безстрокову акцію протесту. Члени політичної партії встановили намети під будівлями Рівненської обласної державної адміністрації та Рівненської територіальної виборчої комісії. Представники «Рівне Разом» також закликають рівнян приєднатись до акції протесту і залишити свій підпис за чесні вибори й проти встановлення однопартійної диктатури.

null

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews