На Дрогобиччині чоловік підстрелив матір своєї колишньої, а потім звів рахунки з життям

26.09.2020 17:35   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

24 вересня близько 4 години ранку 23-річна мешканка Стебника звернулася у поліцію зі заявою про те, що хтось стріляв у її маму. На місці працювали слідчі, які виявили 51-річну жінку в себе вдома з вогнепальним пораненням голови. Зловмисник стріляв крізь вікно, а потім втік.

Читайте також

Прокурори довели вину чоловіка, який зарізав власного батька на Львівщині
Жителя Золочівщини обвинувачують в убивстві власного сина
Дрогобицька прокуратура довела у суді вину чоловіка, який зарізав ексдружину

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Як повідомили у поліції Львівщини, потерпілу госпіталізували. Медики рятують її життя. Тим часом знайшли і зловмисника, яким виявився колишній хлопець заявниці, 28-річний раніше судимий мешканець Перемишлянського району.

Горе-кілера шукали у Дрогобицькому та сусідніх районах, залучили кінологів, оперативників, нацгвардійців та інших працівників. Після тривалих пошуків, 25 вересня зранку тіло зловмисника знайшли біля залізничної станції Верхні Гаї. За попередньою версією, чоловік прострелив собі голову. За фактом замаху на умисне вбивство, ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 ККУ, відкрили кримінальне провадження. Досудове розслідування та експертизи тривають.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews