Інтернет-магазин із продажу марихуани: у Тернополі прикрили незаконний бізнес

28.09.2020 18:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернополі правоохоронці прикрили інтернет-магазин із продажу марихуани. Незаконний бізнес організували двоє тернополян у 2019 році.

Як повідомляє поліція, «бізнесмени» спочатку працювали самі. Назбиравши клієнтську базу та збільшивши доходи, взяли у помічники двох неповнолітніх школярів. Згодом на власників інтернет-каналу працювало уже четверо закладчиків. Вони обслуговували кожен свій мікрорайон. Також найняли оператора, який в переписках вирішував будь-які проблеми та координував роботу між закладчинами. «Бізнес» не обійшовся без людини, яка отримувала на своє ім'я товар, фасувала його та передавала кур'єрам.

В день хлопці розвозили від 50 до 100 закладок «місяць такий бізнес приносив «чистими» 250-300 тисяч гривень прибутку.

Правоохоронцям вдалося виявити незаконний бізнес. Поліцейські вилучили понад пів кілограма наркотичної речовини на суму більш як 200 тисяч гривень. Двох фігурантів справи арештували, а п'ятьом обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews