В «Динамо» вирішили, чи варто продавати Супрягу

01.10.2020 09:38   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

Київське «Динамо» остаточно поставило крапку в переговорах з «Болоньєю» про придбання українського форварда Владислава Супрягу.

Як повідомляє джерело meta-ratings.com.ua, керівництво столичного клубу відкинуло оновлену пропозицію «Болоньї» про оренду футболіста з його подальшим викупом. Відповідно до джерела, в «Динамо» відмовилися йти на поступки, наполягаючи на сумі 15 мільйонів євро, замість 10 мільйонів і бонусів, які пропонувала «Болонья».

Крім того, керівництво київського клубу не навмисно відпускати супряга перед стартом групового етапу Ліги чемпіонів, куди «Динамо» змогло потрапити, обігравши напередодні бельгійський «Гент».

За словами головного тренера «Болоньї» Синиши Михайловича, його клуб зробив все можливе, для підписання українського форварда.

Нагадаємо, що в поточному сезоні Супряга провів вісім матчів у всіх турнірах, забивши три голи і віддавши три результативні передачі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews