«Формула успіху музиканта» – відбулась прем’єра кавер-кліпу

02.10.2020 12:13   Опубліковано : Валентина Семеняк
Джерело: TeNews

Вірус вірусом, а… музика вічна. З нагоди Міжнародного Дня музики, невгамовні і творчі студенти факультету мистецтв ТНПУ ім. В. Гнатюка презентували кавер-кліп «Формула успіху музиканта» на пісню із репертуару Мішель Андраде – української співачки та телеведучої болівійського походження. Автори оновленого тексту – Уляна Шерстій і Дарія Познанська.

Виконують – Віталій Нємий, Дарина Познанська, Уляна Шерстій. Звукозапис – Назарій Сапяк, відео зйомка – Сніжана Тупісь. Переспів неймовірно заряджає, надихає, веселить. Запис виступу здійснили у приміщенні Тернопільського академічного драмтеатру імені Тараса Шевченка та в одній з авдиторій факультету мистецтв.

До слова. Студенти факультету мистецтв університету постійно у творчому пошуку. Влітку вони в особливий спосіб привітали своїх випускників бакалаврів. Записали відео-кліп на пісню «ТНПУ– ми вже випускники» й опублікували на ютуб-каналі TNPU Production.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews