За фейковий договір з працевлаштування: мешканка Тернопільщини заплатила аферистам більше ніж 4 тисячі гривень

02.10.2020 23:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Жителька Кременеччини заплатила аферистам чотири тисячі дев'ятсот вісімдесят гривень за працевлаштування за кордоном. Перерахувавши за усі послуги жінка залишилася і без грошей, і без роботи.

Як повідомляє поліція, жительці Тернопільщині запропонували роботу на одну із місцевих шоколадних фабрик. Виготовленням усіх документів та організовує сам переїзд київська фірма ТзОВ «Арілана». Проте, за допомогу пошуку роботи та працевлаштування потрібно буде заплатити 150 євро.

Жінка погодилася. Вона вислала усі необхідні копії документі. Договір про співпрацю поїхала підписувати 14 вересня до Києва. Через тиждень їй перетелефонували з фірми й сказали оплатити необхідну суму, інакше місце фасувальника віддадуть іншому. Потерпіла перекинула гроші та надіслала скріни про оплату. Як тільки гроші надійшли на вказані рахунки, усі мобільні телефони, вказані в оголошенні, перестали відповідати. Зрозумівши, зо її ошукали, жінка звернулася до правоохоронців.

До слова, правоохоронці закликають людей бути обачливим і нічого не оплачувати наперед. Лише після отримання усіх документів.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews