Правоохоронці застерігають рівнян: «Не впускайте у домівку незнайомців!»

07.10.2020 10:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Через «встановлення» газового обладнання рівнянка позбулася 10 тисяч гривень.

До поліції учора, п’ятого жовтня, близько 16:30 звернулася 81-річна жителька обласного центру, що невідома особа заволоділа її грошовими коштами в сумі 10 тисяч гривень, представившись працівником газової служби.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що в обідню пору невідомий, якому жінка відчинила двері, повідомив про необхідність встановлення додаткового газового обладнання на лічильник, запевнивши, що він відповідальний за це у їхньому будинку. Однак, зауважив, що коштує це 1100 гривень і необхідна передоплата від половини вартості. У пенсіонерки не виникло жодних сумнівів у правдивості слів чоловіка, який побачив, звідки вона дістала 550 гривень завдатку. Наостанок псевдогазовик попросив води і у момент, коли жінка пішла на кухню, викрав усі заощадження. Лише за кілька годин потерпіла побачила, що у неї зникли майже 10 тисяч гривень.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення особи зловмисника, який був одягнутий у чорну шкіряну куртку, на зріст — близько 180 сантиметрів, худорлявої тілобудови, волосся русяве. 

Правоохоронці наголошують учергове громадянам уникати спілкування і за жодних умов і пропозицій не впускати у власне помешкання незнайомих осіб, незалежно від того, ким вони представляються. Будьте обачні!

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews