У єдиному в області відділення дитячої онкогематології маленькі пацієнти мають найкращі умови, - Віктор Овчарук (Відео)

07.10.2020 13:43   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

З ініціативи Віктора Овчарука та за сприяння Тернопільської обласної ради на базі Тернопільської обласної дитячої лікарні працює єдине в області відділення дитячої онкогематології.

До 2018 року в області не було онкогематологічного відділення. Два роки тому з ініціативи голови Тернопільської облради Віктора Овчарука вдалось реалізовувати цей проект.

– Я горджуся тим, що на сьогоднішній день ми створили умови для дітей, які хворіють важкою недугою. Важливо, щоб маленькі пацієнти мали найкращі умови. Цього відділення в області не було, тому у 2018 році за моєю рекомендацією спільно з командою ми виділили 8 мільйонів для реконструкції цього відділення. Дуже приємно чути слова вдячності від пацієнтів, які тут лікуються, – зазначив Віктор Овчарук.  

Заступниця медичного директора з медсестринства КНП «Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня» Тернопільської обласної ради Ірина Антонюк наголошує, маленьким пацієнтам тут надають якісні медпослуги європейського рівня.

– Тут облаштовано сильну базу, сучасну вентиляцію, опалення. Дітям тут комфортно, бо відділення знаходиться на першому поверсі. Будь-які консультації пацієнти можуть отримати на місці, вони забезпечені усіма необхідними препаратами, – каже Ірина Антонюк.

Загалом Тернопільська обласна рада протягом 2016-2019 років виділила 42 млн грн для створення умов та надання медичної допомоги пацієнтам Тернопільської обласної дитячої лікарні.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews