700 доларів за непритягнення до відповідальності: двох головних державних ревізорів-інспекторів податкової служби викрито на одержанні неправомірної вигоди

08.10.2020 20:22   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури слідчими ТУ ДБР, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу УСБ України у Львівській області, 08.10.2020, в рамках контролю за вчиненням злочину за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України, викрито на вимаганні та одержані неправомірної вигоди двох головних державних ревізорів-інспекторів ГУ ДПС у Львівській області.

Читайте також

Львівські прокурори обвинувачують волинського поліцейського у отриманні 3 000 доларів США неправомірної вигоди
На Львівщині керівник підрозділу Держприкордонслужби вимагав гроші з підлеглих
Так мало не бере: у Львівській області прикордонник відмовився від 500 грн

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

Встановлено, що вказані співробітники податкової служби протягом 2020 року  вимагали та 08.10.2020 одержали від підприємця неправомірну вигоду в сумі 700 доларів США за невжиття заходів щодо притягнення останнього до відповідальності за порушення порядку виробництва та реалізації підакцизних товарів та спиртовмісної продукції на території Львівської області.

На цей час у провадженні проводяться невідкладні слідчі дії: обшуки за місцем проживання фігурантів кримінального правопорушення та приміщенні ГУ ДПС у Львівській області.

Службових осіб затримали у порядку ст.208 КПК України.

Після завершення слідчих дій, затриманим буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та скеровано до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення їх від посади.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews