На Тернопільщині зібралися пластуни зі всієї області

10.10.2020 21:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Скоморохах триває дводенний пластовий вишкіл. На захід зібралися пластуни зі всієї області. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація

Як зазначає заступник директора Тернопільського обласного пластового вишкільного центру Богдан Парастюк, захід проводиться для того, аби залучити до Пласту нових духівників. Учасників познайомлять з традиціями, розкажуть про пластові методики виховання тощо.

Сам захід проводиться в обласному пластовому вишкільному центрі, що у Скоморохах. Цю будівлю Пласт отримав у підпорядкування понад рік тому. За цей час зроблено чимало. У приміщенні центру частково проведено внутрішні роботи та облаштований великий зал для занять. Допомогли спонсори та пластуни з-за кордону. Також Тернопільська облдержадміністрація працює над тим, щоб такі успішні проєкти підтримувалися обласними програмами.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews