Тернопіль відстає за рівнем залучення інвестицій, — Михайло Ратушняк

13.10.2020 19:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Тернопіль відстає за рівнем залучення інвестицій на душу населення. Про це заявив Михайло Ратушняк, лідер списку команди Української Галицької Партії на виборах до ТМР та підприємець в ефірі програми "Акценти" на телеканалі TV-4.

 — Волинь на душу населення залучила в 6 разів більше інвестицій, Франківськ в 13 разів, Львів в 9,5, Рівне в 2,5, Хмельницький в 3,3. Як ви думаєте, будуть молоді люди покидати наше місто? Безумовно будуть, — каже Михайло Ратушняк.

Чоловік — один з засновників громадської організації Ліга підприємців «Українська справа». Нещодавно Михайло Ратушняк долучився до Інституту багатовекторної дипломатії, який зайшов у Тернопіль із пілотним проєктом, за його словами, тут є потенціал і наш край може стати прикладом для України.

 — Ми з Українською Галицькою Партією хочемо, щоб були робочі місця в Тернополі, хочемо, щоб сім’ї були щасливими, люди могли їх створювати, народжувати дітей, отримували достойну заробітну плату. Який шлях? Дуже простий. Допоки ми не створимо сприятливий інвестиційний клімат, цього не буде. Чи наша міська та обласна рада робили достатньо для цього, щоб світові інвестори прийшли і привели свій великий капітал? — додав Михайло Ратушняк.

Українська Галицька Партія йде на вибори у міську раду з програмою «Місто щасливих сімей», де передбачено залучення інвестицій, підтримка бізнесу та створення нових робочих місць.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews