Тернопіль отримав нагороду на Міжнародному форумі Kyiv Smart City Forum 2020

15.10.2020 23:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Тернопіль здобув перемогу у номінації «Найкраще енергоефективне місто» на Міжнародному форумі Kyiv Smart City Forum 2020. Сьогодні, 15 жовтня, експерт з інновацій ГО «Smart City Hub» Юрій Назаров вручив здобуту нагороду меру міста. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Ця відзнака - ще один доказ того, що місто працює у правильному напрямку щодо енергозаощадження вже не один рік, - зазначає міський голова Сергій Надал. - Реконструкція котелень та заміна обладнання дає нам можливість уже 11 місяць поспіль робити для тернополян перерахунок за послуги централізованого теплопостачання».

До слова, Міжнародний Kyiv Smart City Forum 2020 відбувся вп’яте. У ньому взяли участь різні міста з багатьма проєктами. Впродовж трьох місяців проєкти вивчало та аналізувало міжнародне журі, у склад якого входили представники Сінгапуру, Німеччини, США.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews