У Франківську затримали зловмисника, який обікрав офіс журналістів

17.10.2020 16:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Бартка

Оперативники Івано-Франківщини затримали зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні крадіжки з офісу місцевого інтернет-видання. Слідством розпочато досудове розслідування. Чоловіку загрожує до шести років тюрми.

Читайте також

На Прикарпатті затримали жінку, яка перебувала в міжнародному розшуку
На Прикарпатті молодик пограбував церкву
На Прикарпатті затримали групу серійних квартирних злодіїв

Про це повідомляє - Бартка з посиланням на Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

13 жовтня у рамках кримінального провадження оперативники карного розшуку обласної поліції спільно з оперативниками і слідчими Івано-Франківського відділу поліції із залученням роти поліції особливого призначення та під процесуальним керівництвом прокуратури провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника, який обґрунтовано підозрюється у крадіжці з офісного приміщення в Івано-Франківську.

Нагадаємо, злочин правоохоронці зафіксували 14 серпня в обласному центрі. Зловмисник впродовж ночі проник в офісне приміщення місцевого інтернет-видання шляхом підбору ключа і викрав п’ять комп’ютерів.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. В ході оперативно-розшукових дій для встановлення особи зловмисника поліцейські провели комплекс заходів. Зокрема переглянули камери відеоспостереження, які розміщені неподалік місця вчинення злочину.

Досудовим розслідуванням встановлено, що до крадіжки причетний 34-річний мешканець Львівської області. Чоловік раніше не притягався до кримінальної відповідальності. Його правоохоронці Прикарпаття затримали за місцем проживання. В ході санкціонованого обшуку вилучено коробки від викрадених комп`ютерів, які чоловік встиг продати. Також у мобільному телефоні зловмисника виявлено фотографії техніки.

Слідчі повідомили про підозру зловмиснику за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере мешканцю Львівщини запобіжний захід.

Поліцейські встановлюють всі обставини крадіжки і суму викраденого, а також перевіряють, чи причетний львів`янин до інших аналогічних злочинів.


Читайте більше на IfNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Бартка