Регіональну директорку «А-Банку» затримали п’яною за кермом у центрі Львова

17.10.2020 17:36   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: То є Львів

У Юлії Турик виявили перевищення норми алкоголю майже в 11 разів.

Читайте також

У Львові патрульні затримали нетверезого водія на краденому мотоциклі
Протоєрей УПЦ МП у Львові взяв на поруки нетверезого водія
У Львові нетверезий водій запропонував патрульній одружитись (Фотофакт)

У п’ятницю, 16 жовтня, на проспекті Свободи патрульні виявили позашляховик, яким керувала регіональна директорка «А-Банку» Юлія Турик. Водійка перебувала у стані сильного алкогольного сп’яніння, пише - То є Львів з посиланням на ЗАХІД.НЕТ.

У прес-службі патрульної поліції Львівщини ZAXID.NET повідомили, що приблизно о 22:00 отримали інформацію про ДТП без потерпілих на проспекті Свободи. Ця інформація не підтвердилась, але водійка Lexus була нетверезою.

Судячи з відео, яке оприлюднив громадський активіст Сергій Канюк, за кермом позашляховика перебувала регіональна директорка «А-Банку» Юлія Турик. 34-річній Юлії Турик запропонували пройти перевірку на стан сп’яніння, результат алкотестеру показав – 2,15 проміле алкоголю, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму.

На водійку склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння).

Юлія Турик, яку затримали нетверезою за кермом, є регіональною директоркою «А-Банку» та засновницею благодійного фонду «Від лапки до лапки». Цьогоріч вона була визнана однією з найуспішніших жінок Львівщини у категорії «бізнес».


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: То є Львів