Галицька Партія одна з небагатьох, чиї намети бачили в Тернополі у міжвиборчий період

17.10.2020 20:13   Опубліковано : Новини Тернопілля
Джерело: TeNews

Впродовж п’яти років тернополяни бачать на вулицях міста намети Української Галицької Партії. Кандидатка на посаду міського голови Тернополя Ірина Яремчук каже, працювали впродовж цього часу, роздавали газети, обговорювали проблематику і заклали найважливіше у передвиборній програмі. 

— Ми свої намети почали ставити не лише перед виборами, а кілька років тому. В 2017-18 роках ми проводили опитування, які є в тернополян, то люди були здивовані. Перше їхнє запитання: «А що, зараз вибори?». Так звикли, що партії з’являються лише в передвиборчий період, що спершу не могли навіть повірити. І ми відразу надавали юридичні консультації, часто люди стикались з поганою роботою ЖЕКів, не знали, що робити в таких випадках, ми допомагали готувати звернення, — розповідає Ірина Яремчук в ефірі телеканалу Тернопіль 1.

За її словами, найчастіше в наметах або самі кандидати, або прихильники. Як зазначила Ірина Яремчук, вона з однопартійцями спілкується з людьми через соціальні мережі, приїжджає на живі зустрічі.

Проблеми, які найгостріше стояли для тернполян, врахували при написанні програми «Місто щасивих сімей», з якою команда Української Галицької Партії йде в міську раду.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews