У дитячій лікарні Тернополя відкрили сучасний реабілітаційний центр

19.10.2020 19:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У Тернопільській міській дитячій поліклініці сьогодні, 19 жовтня, відкрили сучасний реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Цей сучасний реабілітаційний центр уже готовий приймати діток з Тернопільської громади та усієї області, а також сюди вже почали звертатися батьки дітей з інших областей України, адже у Центрі розміщене різноманітне унікальне обладнання, якого немає в інших реабілітаційних центрах для дітей», - зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

У Центрі провели капітальний ремонт приміщень, облаштували доступний санвузол, їдальню, зал для лікувальної фізкультури й масажу, зал музичної терапії, кабінети ерготерапії, теплолікування, лікаря-психотерапевта та лікаря-логопеда тощо. Також облаштували сучасний конференц-зал, за допомогою якого лікарі зможуть дистанційно проводити діагностику та стежити життєві функції дітей з інвалідністю.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews