На Рівненщині зареєстровано 173 повідомлення щодо можливих порушень передвиборчої агітації

19.10.2020 20:12   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: RvNews

Правопорушники пояснюють, що до політичних партій не належать, а свої дії вчиняють з хуліганських і протестних мотивів.  

З метою посилення заходів щодо забезпечення публічної безпеки і порядку, оперативного реагування на повідомлення, пов’язані із порушенням виборчого законодавства, працівники поліції здійснюють комплекс профілактичних відпрацювань. 

Так, під час патрулювання території обласного центру 17 жовтня поліцейські викрили 24-річного рівнянина, який на вулицях Соборній та Князя Острозького пошкодив кілька агітаційних кубів різних кандидатів у мери міста.   

А близько першої години ночі 18 жовтня на вулиці Соборній у районі пивзаводу  поліцейські виявили двох рівнян, віком 22-х та 26-ти років, які пошкодили агітаційний банер кандидата на посаду міського голови. 

Відносно правопорушників, які перебували у стані сп’яніння, складені адміністративні протоколи за вчинення дрібного хуліганства за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення. 

Станом на 19 жовтня у поліції області зареєстровано 173 повідомлення щодо можливих порушень передвиборчої агітації та виборчого законодавства, за результатами перевірки яких складено 83 адміністративні протоколи. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області 

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews