Файне місто 2021: переможці конкурсу «Золотий фліпчарт» отримають квитки на музичний фестиваль

19.10.2020 21:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Переможці конкурсу «Золотий фліпчарт» зможуть отримати запрошення на музичний фестиваль «Файне місто 2021».

Як зазначають організатори, усі переможці (1-3 місця) отримають запрошення на фестиваль на музичний фестиваль. Окрім того, організатори фестивалю оберуть 10 громадських організацій, які зможуть презентувати свою роботу на локації «Алея громадських організацій» під час проведення фестивалю.

Подати заявку на конкурс можна з 5 до 27 жовтня за посилання https://flip.activitycenter.org.ua/. Участь у проєкті можуть взяти члени громадських організацій, ініціативні групи, громадські активісти з Тернопільської, Львівської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської областей. 

До слова, «Золотий фліпчарт» направлений на підтримку активних громадян шести областей: Тернопільську, Івано-Франківську, Львівську, Рівненську, Хмельницьку та Чернівецьку. Проєкт реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews