Ломаченко провів поєдинок з Лопесом з травмою плеча

21.10.2020 19:46   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

Український боксер Василь Ломаченко переніс операцію на ушкодженому плечі.  Колишній чемпіон світу в легкій вазі вийшов на поєдинок з Теофімо Лопесом в травмою плечі.

Уродженець Білгород-Дністровського зазнав поразки в бою з американцем. І судді одноголосно віддали перемогу 23-річному спортсменові.

 «Коли Ломаченко приїхав з України, то зазнавав труднощів з плечем.  Нам не вдалося вчасно виявити цю проблему.  Все це сталося за півтора місяці до поєдинку.  Василь сказав, що готовий боксувати, проте під час бою відчував біль.  Напередодні ми провели операцію», - цитує хірурга-ортопеда Нілу Елатраша джерело Рейтинг Букмекерів” с посиланням на Yahoo Sports.

Тепер на рахунку Лопеса 16 поєдинків і 16 перемог на професійному рингу, Ломаченко програв другий бій з 16.

Лопес після перемоги в поєдинку з Ломаченко став наймолодшим абсолютним чемпіоном світу.  Він володіє поясами WBA, WBO, WBC Franchise і IBF.

Останнім абсолютним чемпіоном світу до Лопеса був українець Олександр Усик, який отримав цей титул в 2018 році, перемігши Мурата Гассієва.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews