Мірча Луческу: «Динамо» грало дуже добре. Це дає надію на майбутнє

22.10.2020 19:47   Опубліковано : Український Новинар
Джерело: UaNews

Наставник київського «Динамо» Мірча Луческу підвів підсумок поєдинку з «Ювентусом» в 1-му турі Ліги чемпіонів і на думку румунського фахівця, біло-сині показали хорошу гру.

Зустріч 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів завершилася з рахунком 2: 0 на користь туринців. Дублем відзначився Альваро Мората.

Ця поразка стала першою для румунського тренера біля керма команди зі столиці України. Також додамо, що 75-річний Луческу став найстаршим тренером в історії найпрестижнішого клубного турніру Старого Світу.

«Виграла команда, яка була сильнішою, досвідченіше, у футболістів якої інший рівень техніки.  Два пропущені голи після двох помилок через відсутність досвіду.  Могли краще зіграти в обороні.  Може, 0: 2 занадто багато для такої гри.  В кінці матчу ми заслуговували забити один гол, але якщо брати в загальному, то «Юве» був сильнішим і заслужено виграв.

Задоволений грою, але не задоволений помилкою на 46-й хвилині.  Організація гри і сама гра наших футболістів дає надію на майбутнє.  Не можна сказати, що ми грали погано, ми грали дуже добре », - цитує слова Луческу джерело bookmaker-ratings.com.ua.

Таким чином, «Ювентус» набрав перші три очки в групі G, а «Динамо» стартувало з поразки. Також в їх групі знаходяться каталонська «Барселона» і угорський «Ференцварош».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: UaNews