Віктора Шакирзяна намагаються не допустити до дебатів на Суспільному

23.10.2020 19:51   Опубліковано : Рівненський Новинар
Джерело: RvNews

Опоненти Віктора Шакирзяна, голови партії "Рівне Разом", організували провокацію біля входу до телеканалу, аби не допустити лідера електоральних уподобань рівнян до дебатів на "UA:Рівне" - повідомляє пресслужба "Рівне Разом".

Сьогодні, о 19.20 запланований останній випуск телевізійних дебатів “Виборчий округ” між кандидатами на посаду міського голови Рівного - Олександром Третяком, Тетяною Чубай і Віктором Шакирзяном, організованих каналом “UA:Рівне”. Представники політичної партії “Рівне Разом” заявляють, що політичні опоненти організували провокації та проплачений мітинг під стінами телеканалу, щоб фізично не дати Віктору Шакирзяну взяти участь у дебатах.

null

Партійці “Рівне Разом” повідомляють, що вже зараз біля приміщення телеканалу на вулиці Котляревського, 20А збираються підозрілі молодики, які, ймовірно, братимуть участь у цих провокаціях.

У партії заявляють, що незважаючи на неодноразові недолугі спроби політичних опонентів залякати чи завадити діяльності членів партії та їхнього лідера Віктора Шакирзяна, зроблять усе можливе, щоб заплановані дебати відбулися вчасно. А рівняни могли почути головного претендента на крісло міського голови Рівного.

Юристи партії “Рівне Разом” вже готують звернення до правоохоронних органів, щоб надалі завадити будь-яким провокаціям.

null

 


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews