У Львові виявили ще два стихійні сміттєзвалища, одне – майже у центрі

24.10.2020 16:31   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: WestNews.info

Львівські екопатрульні виявили два стихійні сміттєзвалища. Одне із них — неподалік центру міста.

Читайте також

Львів'яни заборгували 18 млн грн за вивезення сміття. Найбільші боржники
Закрите Грибовицьке сміттєзвалище продовжує забруднювати землю
Львівське сміття на звалищі під Києвом завдало збитків на 200 млн

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради, пише - WestNews.info.

Зокрема, на вулиці Єрошенка,22 працівники екопатруля виявили засмічений схил. Як з’ясувалось, ділянка перебуває у рекреаційній зоні та належить до земель Міноборони. Обставини справи вивчатиме Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Ще одне екологічне порушення екопатрульні зафіксували на перетині вулиць Пластової і Бескидської – там виявили побутове та будівельне сміття. Інспектори склали акт держконтролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства та намагаються з’ясувати, хто засмічує територію – розповідають у міському департаменті містобудування.

Зазначимо, екопатруль було створено у Львові наприкінці серпня. Завдання учасників екопатруля – фіксувати порушення правил благоустрою: спалювання трави, забруднення озер, появу стихійних сміттєзвалищ та складати на порушників адмінпротоколи. Це перший такий досвід в Україні.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: WestNews.info