На одній із виборчих дільниць Тернопільщини пропало 50 бюлетенів

26.10.2020 19:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

У день виборів правоохоронці Тернопільщини відкрили три кримінальних провадження. Також було складено вісім адмінпротоколів за недопущення на дільниці спостерігачів та журналістів.

Як повідомляють в поліції, серед порушень, які фіксували спостерігачі: проведення незаконних опитувань та агітації, знищення, зникнення та фотографування бюлетенів, порушення карантинних норм, відсутність у списках виборців. Також на одній з ДВК у Заліщицькому районі пропало 50 бюлетенів.

«Члени комісії бюлетені порахували вчасно, але під час роботи дільниці частина пішла на обід, частина займалася ремонтом світла, яке пропало. У приміщенні лишалася одна спостерігачка. Як результат, після цього зникло 50 бюлетенів щодо кандидатів в депутати до місцевої ради. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження і тривають слідчі дії», - каже начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Відтак, у день виборів склали три кримінальних проваджень: два — за надання неправдивих відомостей до Державного реєстру виборців та одне — за заподіяння тілесних ушкоджень працівнику поліції.

До слова, за правопорядком на 1183 дільницях Тернопільщини стежили 1238 правоохоронців.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews