Мешканку Тернопільщини підозрюють у серійному шахрайстві

29.10.2020 17:43   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

На Тернопільщині 22-річна жінка продавала одяг через інтернет, але жоден покупець так і не дочекався свого товару. Правоохоронці підозрюють, що зловмисниця була причетна щонайменше до десяти таких шахрайства.

Як повідомляє поліція, до співробітників кіберполіції звернулася мешканка Закарпаття із заявою про те. що стала жертвою шахрайки. Згодом з'ясувалося, що зловмисниця продавала товар у соцмережах, але так і не відправляла його покупцям.

«На даний час вдалося встановити причетність 22-річноі жительки села Старий Скалат до трьох фактів шахрайств.- Проте підозрюємо, що жінка причетна щонайменше до двох десятків аналогічних злочинів – про це свідчать поступлення коштів на картку, яку вказувала в оголошеннях зловмисниця. Доступ до банківського рахунку ми отримали згідно ухвали суду», - розповідає заступник начальника Підволочиського відділу поліції Тарас Стець

Наразі триває слідство.


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews