На Тернопільщині діти зможуть навчатися у звичному режимі

30.10.2020 20:44   Опубліковано : Анастасія Флейтута
Джерело: TeNews

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила проводити навчання у містах, які опинилися в «червоній» зоні карантину. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Як зазначає начальник управління освіти і науки Тернопільської обласної державної адміністрації Ольга Хома, якщо у класі більш як 20 учнів, то вони повинні бути поділені на групи та навчатися почергово. Зокрема, навчання може відбуватися у дві зміни, або почергово. Тобто, одна підгрупа йде до школи в понеділок, а інша - у вівторок. Водночас підгрупа, яка перебуває вдома, дивиться урок дистанційно. 

Якщо ж у навчальних закладах відсутність педагогічних працівників та учнів перевищує 30 %, то вони автоматично переходять на дистанційне навчання. Однак, рішення про дистанційну чи очну форму навчання приймають керівники разом з педагогічними радами.

 

 


Читайте більше на TeNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: TeNews