Музикантів із Західної України запрошують взяти участь у хіт-параді (ВІДЕО)

31.10.2020 10:09   Опубліковано : Наталія Рівненська
Джерело: itvmg.com/tv/

Маєте свій гурт? Вмієте співати і не уявляєте своє життя без сцени та публіки? Тоді ми запрошуємо саме Вас взяти участь у «Хіт-параді місцевих виконавців», який стартує на телеканалі ITV!

Вокалісти та гурти із Рівненської, Волинської, Тернопільської, Житомирської, Хмельницької областей мають унікальну можливість транслювати свої хіти на телеканалі ITV.

Щодня в ефірі телеканалу транслюватимуть п’ять кліпів виконавців. Також на сайті https://itvmg.com/ відбуватиметься голосування, за результатами якого щосуботи транслюватиметься підсумковий хіт-парад.

Як побачити свій кліп в ефірі телеканалу ITV?

  1. Обрати кліп.
  2. Надіслати його у форматі Full HD на e-mail: info@itvmg.com
  3. До кліпу додати текстовий файл з інформацією про музичну групу, чи виконавця. Обов’язковою умовою участі є інформація про музичний твір: хто автор слів, музики та згода на трансляцію відео на телеканалі ITV від правовласника.
  4. Чекати, доки саме Ваш кліп транслюватимуть у «Хіт-параді місцевих виконавців».

Щотижня кліпи оновлюватимуться, а володарі першої сходинки отримають ротацію у підсумковому «Хіт-параді» на телеканалі ITV.

ГОЛОСУВАТИ ТУТ!


Читайте більше на RvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: itvmg.com/tv/