Повідомлено про підозру двом фігурантам, які збували амфетамін на території області

31.10.2020 12:38   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: LvNews

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, у ході розслідування кримінального провадження за фактом організації незаконного придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконного збуту психотропних речовин, вчиненого повторно, за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 307 КК України), затримано 36-річного жителя м. Стрий Львівської області, який у співучасті з іншими 3 фігурантами організував на постійній основі незаконний збут психотропної речовини – амфетамін.

Читайте також

Працівники Галицької митниці виявили понад 200 таблеток психотропної дії (Фото)
У Шегинях затримали чоловіка з майже 300 таблеток екстазі та близько 1 кг амфетаміну (Фото)
На Львівщині припинено діяльність злочинної групи, яка торгувала наркотиками

Про це повідомляє Пресслужба прокуратури Львівської області.

30.10.2020 організатору угрупування та його співучаснику – 32-річній жительці м. Стрий Львівської області, повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 307 КК України та ч. 2 ст. 307 КК України відповідно.

У ході обшуків за місцем проживання підозрюваних вилучено порошкоподібну речовину, електронні ваги, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, грошові кошти та банківські картки.

До суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваним у виді тримання під вартою.

Вирішується питання повідомлення про підозру іншим співучасникам злочинного угруповання та обрання запобіжних заходів.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: LvNews