На Львівщині звільнили ведмедя, якого 12 років утримували в жахливих умовах відпочинкового комплексу (Відео)

Ведмедя утримували в крихітному вольєрі задля розваги та усіляко знущалися.

31.10.2020 14:27   Опубліковано : Патрік Скеля
Джерело: Діло
Ведмедя Михайла, якого в жахливих умовах 12 років утримували на території відпочинкового комплексу «Шепільська» у Стрийському районі Львівської області, перевезли до ведмежого притулку, пише - Діло з посиланням на GreenPost.

Читайте також

Ведмежий притулок на Львівщині отримав поповнення
У ведмежому притулку «Домажир» встановлять світовий рекорд

«Від громадської організації ми відправляли запити в поліцію та екоінспекцію, просили про максимальний розголос. Під тиском громадськості власники тварини пішли на зустріч і погодилися віддати Михайла. Ведмедя вже перевезено до ведмежого притулку «Домажир», – ідеться у провідомленні зоозахисників.

Ведмедя утримували в крихітному вольєрі задля розваги  та усіляко знущалися. За словами активістів,  власники тварини регулярно вводили  в оману відвідувачів та вигадували  байки про належний огляд та скорий візит ветеринара.

Відомо, ведмежий притулок «Домажир», який відкрили на Львівщині у жовтні 2017 року, – це реабілітаційний центр, метою якого є допомога та порятунок ведмедів із притравлювальних станцій, пересувних зоопарків, цирків, готелів та ресторанів. Тут  умови для утримання тварин максимально наближені до природних.


Читайте більше на LvNews.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Діло